duminică, 5 octombrie 2014

Moartea caprioarei cover cum ar veni

Mulţămesc lui Dumnezeu că există firma asta de cosmetice. Nu –i dau numele, nu că  m-ar deraja să le fac reclamă la câţi bani mi-au adus dar am neşte planuri diabolice care îi implică pe unchii mei, Eva şi produsele cosmetice cu pricina.
Cu unchiul Matei a fost noroc chior, omul a văzut-o pe Eva la farmacie într-o dimineaţă binecuvântată de iunie, când ea începuse deja să îşi acopere trupul zvelt numai cu două voaluri simbolice.
E drept Eva arată într-un mare fel, căpreoarele lui State Potcovaru îs vaci de jug pe lângă ea, dar nu se aştepta nimeni ca unchiul Matei să înceapă brusc să se creadă adolescent şi să se voiască taur comunal după ce avea să dea cu ochii de ea. Şi ca să fim înţeleşi e unchiul mare, adică unul din cei 6 fraţi ai bunicului, care bunicul a murit de vreo 10 ani, trecut de 70 şi era mezinul, unchiul Matei era lejer sărit de 90 în mai.
Şi de aici începe norocul, unchiul emoţionat a întrebat-o cu glas sugrumat de emoţie pe farmacistă ce ar putea folosi să aibă sorţi de noroc cu Eva şi femeia, complet normal de alfel pentru că unchiul Matei mirosea lejer a cadavru, i-a recomandat cosmeticele ăstora.
Omul le-a luat pe toate şi a crezut că e vreun fel de Viagra românească, jumătate le-a înghiţit cu linguroiul, cu restul şi-a alifiat temeinic zonele ruşinoase. Evident nu a reuşit să termine stocul, organele interne au cedat pe la jumătatea tratamentului şi omul a murit convins că e pe calea bună fiindcă simţea nişte furnicături prin zonele tratate.
De Eva n-a apucat să aibă parte, dar căprioară are în meniu, că după ce i-am citit testamentul am decis că ne permitem extravaganţa asta la înmormântare, başca n-am mai dat banii pe îmbălsămare că doar omul are tot felul de parabeni şi pe interior şi pe exterior.
Dar de cucerit a cucerit-o că mi s-a părut corect să îi scriu şi ei un cec serios după evenimente că în lipsa ei nu mai pupam nici eu moştenirea, de acum Eva e mare fan al firmei de cosmetice, a fermecat-o de-a dreptul ce să zic.
Hai că vă las, de un sfert de oră se uită popa urât la mine că scriu în timpul slujbei şi acum tre să legăn şi colivile de Veşnica Pomenire, dar bunicul  mai are 5 fraţi în viaţă şi Eva e interesată de o colaborare  aşa că mai trec eu pe aici să vă povestesc cum e că vânătoarea de căprioare în mediul urban sau poate angajez naibii pe cineva să îmi scrie şi blogurile că mulţămită lui Dumnezeu şi cosmeticelor ăstora mi s-a schimbat viaţa în excelent.


Un comentariu:

Da-ti cu parerea ca e gratis