vineri, 11 aprilie 2014

5 semne ca v-a fost scris sa fiti impreuna

Când sunt stresată tricotez, când sunt şi mai stresată citesc reviste online pentru femei, mă fac să mă simt mult mai inteligentă decât m-a lăsat Mama Natură. Nu mă gândesc la cei care scriu, am scris destul la viaţa mea să ştiu că poţi scrie lucruri adaptate publicului care ţie nu îţi fac vreo plăcere deosebită şi nici nu te conving prea tare, dar deh urmaşi ai romanilor nu suntem şi noi? Nu am învăţat din fragedă pruncie că popoarele se manevrează cu pâine şi circ?
Oamenilor le plac multe lucruri, unul dintre ele este să se gândească la infinit la relaţiile lor, să le analizeze, să le catalogheze şi să le încadreze în nişte algoritmi de predictibilitate şi să uite să le simtă.
Aşa că azi vă voi reinterpreta după mintea mea cele 5 semne că v-a fost scris să fiţi împreună
1.     Te ignoră când îi spui că nu ai nevoie de el. Dacă tu îi comunici cu toată seriozitatea că eşti în stare să îţi dai jos mustaţa de una singură sau că ai crescut suficient încât să poţi spune ce vrei să mănânci al restaurant sau că nu e nevoie de prezenţa lui impunătoare la cafeaua săptămânală cu cea ma bună prietenă, la care de principiu vă plângeţi fiecare de El-ul din dotare dar el se ţine după tine, pentru că ştie că doar vrei să te arăţi independentă dar de fapt nu eşti, este clar stele v-au adus împreună.
2.     Nesiguranţele voastre sunt compatibile. Asta a fost atât de profuncă încât simt nevoia să citez „Atunci când sunteţi amândoi nesiguri în aceeaşi măsură, însă anxietăţile voastre sunt complet opuse, e semn clar că vă potriviţi”. Bine, când ajungem la anxietăţi deja cred că depăşim sfera normalului dar să nu le stricăm oamenilor articolul, chiar să supralicităm şi să zicem că avem fobii tu ai o frică de singurătate şi el una de socializare, tu vrei să stai cu mai mulţi oameni, el cu niciunul, ba chiar vă simţiţi fizic rău când vă călcaţi în picioare temerile astea, cum să nu vezi clar că sunteţi meniţi unul pentru altul?
3.     Transformaţi orice într-o întâlnire palpitantă. Cine dracu nu şi-ar dori să fie domnul şi doamna Smith tot timpul? Să mergeţi al cumpărături şi să vă ascundeţi pe după rafturi în supermarket sau să vă rostogoliţi cu un salt peste vraful de conserve de roşii, să aveţi aşa câte o descărcare de adrenalină pe minut, să transformaţi orice discuţie într-o ceartă din aia italienească, să fie palpitant 26 de ore din 24, cum să te desparţi vreodată de aşa om?
4.     Căutaţi scuze pentru a fi împreună, nu separat, aici exemplu e cu neste oameni care se ascund de prieteni să steie ei singuri singurei în casă, io înţeleg să nu ne despărţim şi să mergem împreună cu prietenii dar de ce să ne încuiem permanent în casă? Că io tare cred că şi la manifetarea asta i-au găsit psihologii un nume
5.     Nu vă judecaţi. Fiecare din voi are micile lui plăceri vinovate de exemplu tu cum prinzi 2 lei cum faci cumpărături de 10 ( 8 pe credit se înţelege, eventual la nişte procente de dobândă generatoare de vertij), el bea până vine în 4 labe acasă ( pentru că vertical are vertij de la dobânzile cumpărăturilor tale). Esenţial e că nu vă criticaţi şi că acceptaţi aşa cum sunteţi. Sunteţi născuţi unul pentru altul şi sincer sper să rămâneţi împreună, nu de alta dar altfel riscaţi să nenorociţi alţi doi oameni, care nu ştiu în ce intră când se angajează într-o relaţie cu voi.

Cred că aş putea să mai găsesc nişte semne din astea de predestinare dar dacă le bifaţi pe astea 5 e suficient, sunteţi mai lipiţi între voi decât timbrul şi scrisoarea.

2 comentarii:

  1. Hi, hi, revistele astea pentru femei sunt un cosmar! Inainte mai citeam sfaturile, acum nu mai am rabdare nici pentru titluri.

    RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis