Oglinda


M-am întâlnit cu Oglinda lui Erised în Harry Potter şi piatra filosofală, ştiu toată lumea crede că-s cărţi pentru copii dar chiar sunt?
Numita oglindă se găsea undeva prin culoarele secrete ale castelului Hogwarts  şi a fost descoperită de Harry în vacanţa de Crăciun. O oglindă superbă, până în tavan, sprijinită pe două picioare terminate cu gheare pe a cărei ramă aurie se găsea următoarea inscripţie „ Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on woshi.”
Pare într-adevăr o vrajă dar …  I show not your face but your hearts Desire, aceste este mesajul oglinzii lui Erised ( Desire) .
O oglindă care nu îţi arată Realitatea asupra căreia insistă toate simţurile tale, toţi cei din jur, ci o oglindă care îţi arată cine poţi fi.
Aşa poate fi de fapt viaţa, o oglindă care poate reflecta cele mai îndrăzneţe visuri, cele mai nebuneşti proiecte, cea mai bună versiune a ta din toate lumile imaginabile


Un comentariu:

 1. Buna seara!
  Sunt Constantin, ocupantul locului 22 in clasamentul SuperBlog 2012.
  Va scriu pentru ca imi doresc sa cream impreuna un grup (club) independent de 20-30 de bloggeri, care sa scrie pe bani, produse sau vouchere, cu alte cuvinte imi doresc sa publicam articole pe blogurile noastre personale, cu castiguri garantate.
  Mi-a placut foarte mult SuperBlog 2012, competitie la care am participat pentru prima data, dar recunosc ca sunt putin dezamagit pentru faptul ca munca depusa de noi toti nu a fost rasplatita asa cum ma asteptam. Asta nu inseamna ca nu apreciez SuperBlog! Din contra!
  Prin creerea acestui grup, vreau practic sa imbinam mai bine placerea de a scrie cu rasplata cuvenita pentru munca depusa. Sincer, m-am cam saturat sa ma bucur de advertoriale de 7-15 lei! Impreuna am putea castiga cel putin 50 de lei pe articol, pentru ca nu am mai depinde de o platforma sau alta! Trebuie sa fim constienti ca firmele sunt de obicei interesate sa gaseasca deodata 20-30 de bloguri decat sa le caute separat, iar aici pierdem noi!
  Sunt multe de spus si am multe idei, dar nu vreau sa va plictisesc!
  Intrebarea mea este daca va surade ideea si daca sunteti de acord, cel putin la prima vedere, cu acest proiect? Este un proiect care nu va impiedica sa va continuati activitatea online obisnuita! Puteti sa participati la orice concursuri doriti si sa scrieti orice advertorial primit independent!

  In alta ordine de idei, va rog, daca mai aveti puterea, sa participati la concursul organizat pe unul din blog-urile mele:
  http://www.autovital.ro/2012/11/concursuri-auto-dincolo-de-eticheta.html

  Mai sunt cateva zile (termenul este 15 decembrie) si am doar 2 articole inscrise! Am primit multe promisiuni, dar inca nu am articolele necesare validarii concursului! Ar fi pacat sa nu se castige ceasurile de mana Michelin!

  Astept raspunsurile voastre!

  Va doresc o duminica deosebita alaturi de cei dragi!

  Cu stima,
  Constantin,
  http://www.autovital.ro
  http://www.promovariweb.org
  http://www.felicitariweb.org
  http://www.constantins.org

  RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis