duminică, 31 decembrie 2017

La mulți ani

Știu, am început să scriu din An în Paști, drept dovada scriu de Anul Nou și probabil următorul post va fi prin martie sau aprilie, dar când te pocnește iluminarea în moalele capului trebuie, absolut trebuie să împarți ce ai descoperit și cu ceilalți, pentru că sufletul tău ăla mic și negru din trecut care te-ar fi făcut să păstrezi secretul numai pentru tine nu mai exista.
Ce vreau să vă spun e că Anul Nou este o șansă extraordinară pentru noi ăștia în curs de trezire, pentru ăia care s-au trezit e mai puțin important pentru că ei Știu că Acum este singurul moment care exista din orice parte ai veni și în orice direcție ai merge.
Să revenim la noi că suntem mai mulți, Anul Nou ne dă șansa unui început proaspăt la fiecare 365 de zile. Nu știu dacă vă dați seama cât de absolut minunat este să nu fie nevoie să murim ca să putem începe de la capăt, asta fiind soarta celor care refuza să se trezească, la ei început egal viață nouă după ce în prealabil ai murit.
          Hai repede un calcul de câte reîncarnări scăpăm dacă putem alege schimbarea măcar de Anul Nou, dacă ne învățăm câteva lecții la fiecare 365 de zile? Nu e așa că e mai bine?
          Am început 2017 un alt om și în numai 12 luni mi-am schimbat serviciul, casa, prenumele, juma de personalitate si vreo 70%din viață, fără să mor, fără să aștept judecata de apoi, fără să dau vina pe restul universului pentru că mie nu îmi merge la fel de bine ca altora care fără îndoială au pile la Doamne Doamne altfel cum de lor le merge si mie nu.
          Mai am de schimbat și în viitor asta  clar, în plus încă mi-e greu sa accept că un început nou apare de fiecare data când mă trezesc dimineața, că în orice moment al vieții mele mă pot opri dintr-un mod de acțiune, de gândire, de simțire și de viață și să spun, din secunda următoare voi fi altfel, dar am început și Anul Nou îmi prinde din nou bine.
          Diseară mai las în spate o căruță de temeri, de resentimente, de judecăți și credințe care mă țin în loc, care nu mă lasă să fiu omul care aș putea fi, omul care am fost înainte de a mă lăsa limitat de mediu.
          La miezul nopții profitați că se schimbă anul, că puteți începe unul mai bun, poate cel mai bun din viața voastră de până acum, la miezul nopții aveți o șansă să schimbați ceva, aveți grijă de ea și scoateți maximul din ce oferă.
          La mulți ani !

          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea ca e gratis