luni, 12 mai 2014

Cel mai drag

Am primit azi o leapşă, pornită de Dana de pe ebloguri, de la altă Mihaela, cred că e prima leapşă care mi-a fost trimisă personal, restul la care am participat fiind din alea cu le ia cine n-are ce face, aşa că i-am dat atenţie.
M-a făcut să privesc înapoi la cei doi ani de când am Oglinda lui Erised şi să-mi aduc aminte de ce m-am apucat de ea. Cred că pe undeva şi-a îndeplinit scopul, cândva de-a lungul scrisului am reuşit să scap de amărăciune şi să mă accept aşa cum sunt, să uit să mă subapreciez, să mă bucur de lucruri simple.
Aproape toate cele peste 500 de postări sunt scrise, adică nu melodii, nu poze, scrise, gândite, filtrate, le ador pe cele scrise la nervi mai ales când decid să fiu ironică, îmi plac lecţiile de fericire, dar dacă e să aleg unul din toate, vorbim de Toate stelele, din care mi-am ales şi mesajul paginii de Facebook.
Postarea asta a fost majoratul meu în dezvoltare personală să zic, nu spun că e capătul drumului ci momentul în care am devenit om mare.
Cred că le-aş invita la o introspecţie pe Dana şi pe Adriana dar toată lumea e liberă să se alăture, singura regulă fiind să menţionăm de unde a pornit.
Care e articolul cel mai drag sufletului vostru?


6 comentarii:

 1. Multumesc, am sa o preiau, pentru ca imi place. sunt si pregatita pentru ea, pentru ca am primit aceeasi intrebare azi, intr-un interviu . Si da, articolul tau "Toate stelele" este minunat, mai ales ideea lui cu valoare la care ne vindem...

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu te-am descoperit mai tarziu si uite ca am citit si articolul de care pomenesti. Si nici nu ma asteptam sa fie altfel! Nu te-ai schimbat atat de mult pe cat ai crede...

  RăspundețiȘtergere
 3. N-am un articol anume drag. Poate, la momentul acela, o suită de postări (că așa mă exprim eu, cu multe cuvinte).
  La început blogul a fost un prilej de distracție, ca apoi să devină ceva mai serios; acum, uneori, mi se pare copleșitor. Nu orice trăiesc poate fi descris sau să suscite interesul celorlalți, așa că m-am superficializat oleacă. :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am devenit un pic mai impersonala, si recunosc in ultima vreme scriu mai mutl pe blogul celalalt care implica mai putina emotie :)

   Ștergere
 4. mi-ar fi imposibil să spun care dintre articolele mele este... "cel mai drag" şi am să spun de ce: cum ştii, scrierea mea este în registrul mai grav, cel emoţional, ţi-s oarecum opusă în construcţie (ba chiar şi mă roade un soi de admiraţie când simt umorul tău spumos, autoironia). scrierea mea este în miezul ei literară, chiar dacă oamenii cred altceva.
  mi-a fost drag să primesc un mesaj de genul: mi-au dat lacrimile când am citit.... mi-ai adus o emoţie profundă, am recunoscut mult din mine în x postare ... şi multe altele. mi-a fost confirmare că poveştile mele au ajuns la suflete care aveau nevoie de ele. şi este singurul motiv pentru care am renunţat la ideea de a închide comentariile pe blog.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. noi scriem din motive diferite, blogul meu a aparut pentru ca trebuia sa imi traga cineva un sut in fund sa nu imi mai plang de mila si cum nu se oferea nimeni m-am decis sa o fac eu
   oglinda a aparut pe principiul ca oricum nu or sa imi ajunga zilele, nu e cazul sa pierd vreuna degeaba si apoi am zis sa le spun si altora :)

   Ștergere

Da-ti cu parerea ca e gratis