joi, 10 aprilie 2014

Maraton de reduceri

Amu’ că nici nu ştiu ce să vă spun mai repede. Să încep cu începutul: este adevărat bre ce e al tău e pus deoparte, de aia nu-mi găseam eu casă prin agenturile imobiliare că era mititica în plină construcţie şi nu îi făcea nimeni reclamă.
Să continuăm cu lucruri mai puţin excepţionale care vi se potrivesc şi vouă mănuşă. Casa asta nouă şi frumoasă vine la pachet cu nişte rate şi costuri deci trebuie să ne uităm de două ori înainte să cumpărăm ceva o vreme.
Şi pe aşa situaţie de hai să zicem frugalitate mi s-a activat brusc şi dintr-o dată al şaptelea simţ, chestie care a coincis miraculos cu deschiderea celui de-al treilea ochi: ăla care caută oferte şi reduceri.
Cum am ajuns eu acum un fel de soacra cu trei nurori versiunea bună, am început să iau la purecat alte site-uri că pe alea de imobiliare le pot recita cu ochii închişi. Simţeam dom’le nevoia să evoluez, să caut altceva cum ar fi electrocasnice că am ditamai casa goală goluţă mai ceva ca tantile din filmele porno.
Şi aşa am ajuns eu pe  ClickShop  care împlineşte cu onor 3 anişori şi cu ocazia asta e ditamai dezmăţul pe acolo. Că destul am bătut câmpii până aici când vine vorba de oferte sunt serioasă şi ordonată aşa că uite ce vă oferă băieţii
-         O versiune proprie de lunea neagră de luni 14 aprilie ora 9,00 până marţi 15 aprilie ora 18.00, sunt 33 de ore de reduceri în care produsele vor fi reduse cu până la 3300 de lei, cu vârf de lance pe Elecronice, Electrocasnice şi IT adică exact unde îmi trebuie mie un aspirator, un frigider, un monitor, că deh casă nouă şi mare cum spuneam.
-         Între 10 aprilie şi 10 mai dacă sunteţi fericiţii posesori ai unui card Avantaje şi plătiţi cu el puteţi alege să aveţi 10 rate fără dobândă.

-         În orice zi a anului oamenii au pe site o secţiune numită „Chilipiruri” pe care luni o va cehma „Maraton de reduceri” dar cum naibii sa nu arunci un ochi pe acolo când îţi trebuie atâtea 

Clickshop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea ca e gratis