vineri, 25 aprilie 2014

Cea mai buna crema antirid ramane totusi bisturiul

Mie îmi plac produsele de la Farmec, pe undeva pe blogurile mele se găsesc neşte ditirambi închinaţi lor ( hai că v-am prins cu cuvântul ăsta), nu am nici un reproş împotiva cremelor de la ei si momentan chiar o folosesc pe cea de contur ochi de la Gerovital care face o treabă la fel de bună ca una de 4 ori mai scumpă (ştiu ce spun le-am avut şi pe alea).
Mie îmi plac şi produsele de la Avon, şi ăstora le-am închinat ceva ditirambi mai ales legat de cremele de mâini, dar se găsesc şi ceva şampoane şi geluri de duş interesante pe acolo, cum ar fi alea de la Senses, apropo am văzut că au reduceri faine zilele astea, gelul de duş cu iasomie şi bujor e la 7 lei redus de la 14.
Şi uite cum divaghez din nou şi trag spuza pe turta mea de afiliat, să revenim la subiect, am stabilit că mie îmi plac ambele branduri.
Acum să vă spun de ce îmi place mai mult Avon zilele astea. Din cauza unui/unor că nu pot băga mâna în foc cu privire la numărul lor chirurgi esteticieni.
Nu ştiu or fi fost mai scumpi sau pur şi simplu mai buni dar efectele sunt de necontestat
Ăia care au prelucrat-o pe Lori să rămână veşnic tânără şi jur mai frumoasă decât era în tinereţea ei aia naturală ( amu’ să nu ne ieşim din minţi şi să pretindem că toate astea le-a făcut crema, nu zic e bună dar minuni garantat nu face) au ştiut cu ce se asortează bisturiul şi cum se face o tăietură să cadă bine.
Ăia care au prelucrat-o pe Ramona Bădescu să rămână la fel de tânără şi după mintea cui o fi ales-o pentru reclama asta frumoasă au scos din chipul femeii un fel de haină care trage câş la cusături. Dacă ar fi să mă iau după reclamele astea în veci nu le-aş mai cumpăra produsele că io chiar nu vreau să arăt aşa la vremea senectuţii mele.
În rest despre produse numai de bine, la preţul lor îşi fac treaba excelent, vă las aşa cu clipurile spre comparare, o fi şi vina cui a pus lumina prin platou că Lori prea generează aşe o lucire aurie şi Ramona prea e cenuşie.


3 comentarii:

 1. Ha, ha, cu cat un produs este mai laudat, cu atat ma feresc mai tare de el... :)
  Cu toate astea, Avon si Farmec chiar au produse bune, pe care le folosesc si eu. Dar mi se pare mult prea exagerata minciuna din reclamele astea si am convingerea ca au facut o alegere gresita, caci e clar ca nici una dintre cele doua doamne nu arata asa datorita cremelor. Nu cumva chiar asta le indeparteaza clientii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mah nu nu prea le avem cu PR-ul in tara asta de la premier la ultima firma ori au angajat niste idioti, ori fac dupa capul lor si nu ascuta specialistul dar deh fiecare cu viziunea lui

   Ștergere
 2. Loredana este chiar nefiresc de ...intinsa. Mai degraba o cred pa Badeasca, cred ca arata maslinie, nu cenusie...

  RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis