sâmbătă, 8 februarie 2014

kit de supravietuire apocalipsa

Se apropie, timp rămas până la Apocalipsă 5 zile întregi. Nu, nu e vorba despre Apocalipsa vikingilor care nici nu mai ştiu dacă trecut sau nu. Este vorba despre apocalipsa mediatică.
Aşa cum spuneam eu în tinereţe despre sezonul veseliei, care trebuie să ne apuce la intervale regulate şi în mod colectiv, mai nou a apărut şi ziua iubirii. Nu eşti om dacă nu faci declaraţii siropoase şi nu îi cumperi jumătăţii tale chestii inutile cu inimioare şi sclipici.
Nu contează că omul este cât un munte tu musai trebuie să îi achiziţionezi un ursuleţ de pluş rahitic, că de ăla mare nu ai bani, e incredibil cum cresc preţurile la ursuleţi dacă ei au în braţe o inimioară sau scrie pe ei love love you.
Şi ce dacă eşti la dietă o să mănânci bomboanele alea de ciocolată din cutia în formă de inimă, că doar ţi le-a luat cu dragoste şi o să încerci din răsputeri să îţi imaginezi cu miroase un trandafir adevărat amuşinându-l pe cel roşi şi ars de ger pe care l-ai primit.
Pregătiţi-vă deci de Apocalipsă 5 zile sunt excat timpul necesar să vă ajungă acasă kit-ul de supravieţuire,  că doar e clar că trebuie să ne descurcăm fără tv (unde o să fie probabil programat a 1000 a oară Licenii şi încă vreo 3 romanţe), fără radio unde vom afla ce şi-au dăruit din preaplinul iubirii lor diverse celebrităţi şi probabil şi Facebook unde pun pariu că o să avem pereţii înroşiţi de vreo aplicaţie care să ne servească pe o inimă roşie numele sufletului nostru pereche ales aleatoriu din lista prietenilor.
Kit-ul de supravieţuire se poate comanda până pe 10 februarie, vine cu transport din partea casei şi cuprinde o reducere de 40% la unele din puţinele lucruri de care merită să te îndrăgosteşti

Dacă nu mă credeţi intraţi aici şi verificaţi singuri

Nemira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea ca e gratis