joi, 3 octombrie 2013

Tanta si Gogu :inceputurile

         Să ne întoarcem un pic spre începuturile relaţiei dintre Gogu şi Tanţa. Eh bine, la primele întâlniri a mai existat un personaj care a jucat un rol destul de important în apropierea lor.
         Cu ceva timp în urmă Gogu îşi cumpărase maşină. Şi pentru că Gogu e Gogu la el contaseră în alegere nişte treburi tehnice foarte bine determinate. Acum dacă în materie de iubite era aşa de mofturos încât să  verifice şi să tot verifice în căutarea Unicei pentru el,  imaginaţi-vă ce putea face în materie de maşini.
         Gogu ştia ce vrea, fiabilitate,  o maşină care să răspundă la comenzi eventual chiar înainte ca Gogu să se fi gândit la ele, voia viteză, forţă şi stabilitate, voia cutie manuală în 6 trepte şi faruri cu halogen, i-au fugit ochii pe volanul cu 3 spiţe şi şi-ar fi petrecut toată ziua în maşină chiar şi fără să o conducă numai pentru a bate darabana cu degetele în pielea cotierei şi a-şi umple plămânii cu mirosul ăla unic de maşină perfectă pe care l-ar fi folosit ca parfum dacă l-ar fi putut îmbutelia.
         Gogu îşi cumpărase Corolla numai pentru sufletul lui de vitezoman cu stil. Fortuna îl simpatiza însă pe Gogu pentru că Toyota lui s-a întâmplat să satisfacă şi criteriile estetice ale Tanţei.
         Amu’ nuş care o fi părerea cercetătorilor britanici despre treaba asta, dar poveştile alea cu femeile care verifică puterea dinţilor şi forţa braţului purtător de săgeată întru verificarea capacităţii masculului de a asigura hrana şi protecţia teritoriului familiei sunt neadaptate epocii în are trăim.
         Criteriile s-au schimbat mult, acum femeile verifică dacă pretendentul prezintă o maşină cu airbaguri şi sistem de control al stabilităţii, dacă viitoarele progenituri au loc confortabil pe bancheta din spate în drum spre şcoală, dacă funcţionează impecabil climatizarea şi sistemul audio asigură susurarea cântecelor de leagăn în caz de nevoie.
         Noua Corolla le avea pe toate astfel încât relaţia Tanţei cu Gogu s-a născut sub cele mai bune semne. Mai mult, maşina asta a evitat o serie de frecuşuri şi schimburi mai aspre de cuvinte care apar inevitabil în fiecare cuplu cu prilejul tragicei ocazii în care femeia conduce şi chiar mai grav parchează pentru prima dată maşina, de regulă „ştergând”vreun stâlp sau altă maşină.
         Tanţei i-au reuşit de minune toate manevrele ajutată serios de sistemul de asistenţă la parcare, senzori şi camera video pentru marşarier astfel încât multă vreme Gogu, care nu folosea jucăriile astea, a crezut că îi pusese Dumnezeu mâna în cap şi nimerise singura femeie din lume capabilă să conducă decent.
         Acum să nu vă imaginaţi că relaţia dintre Tanţa şi Gogu s-a desfăşurat fără dificultăţi, în fond oricât de minunată ar fi Corolla e doar o maşină şi în afara ei există o grămadă de alte lucruri cu privire la care pot fi în dezacord dacă nu chiar în război, dar începuturile au fost bune şi asta contează.

PS Cu ăsta sigur câştig SuperBlogul 2013 :P

         

3 comentarii:

 1. Când am intrat la cei doi in poveste numai de Corolla nu mă asteptam să dau. Surprinzător!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eh da o sa fie un Superblog altfel :) . Oricum sunt mai mult cu nasul in cartea de povesti, asa ca nu stiu daca o sa particip la toate etapele

   Ștergere
 2. Hi, hi...masina ideala trebuie sa arate ca un apartament pe roti. Daca pierzi casa, sa te poti muta in auto. Haios articolul!

  RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis