marți, 25 iunie 2013

yahoo

So, azi a fost o zi ciudată . Dar rău de tot . Rădăcinile existenţiale ale răului stau în faptul că azi e marţi dar eu ieri am avut program de duminică. Ca atare, complet confuzaţi  Gicu şi Mărin s-au plimbat de năuci prin târg executând programul de luni, în vreme ce realitatea exterioară şi vreo câţiva oameni urlau să ne adaptăm toţi trei (eu şi cei doi neuroni din dotare) la ziua proclamată de cărindar.
         Ete nah, că aştepte ei până când oi da eu înapoi în faţa convenţiilor sociale, dacă în mintea mea azi e luni, să nu se aştepte cineva să execut alt program decât cel conform credinţei proprii protejate de Constituţie şi fro trei protocoale evropeneşti..
        Pe al vreo 15 fix pe trecute, a trebuit să pornesc spre domiciliul propriu deoarece starea asta de rebel fără marţi mă epuizase nervos.
        După redactarea unei cafele menite să-i readucă în simţiri, ălea pe care le au, pe Gicu şi Mărin, evident mă instalez comod pe net, unde am suferit o revelaţie, poate chiar o epifanie e drept cu privire al chestii mai puţin sacre.. Da,  mie îmi place cuvintele ciudate.
         Deci, în vreme ce discutam cu ……..nu dau nume că nu e frumos, pe messenger despre deficienţele personalităţii mele, am vrut în scop protector ca tot românul creştin să bat o cruce mare şi ca tot românul păgân de inspiraţie geto-dacă să scuip în sân în vederea apărării de rele.
       Şi mi-am dat seama că emoticoanele aferente lipseşte cu desăvârşire. Mi se pare urlător la cer tupeul corporatist al Yahoo care lansează pe piaţa românească un produs neadaptat specificului naţional.
        Păi cum soro? Să n-am eu emoticon de „Hai la bere”, „Te fac o sămânţă-n faţa blocului?”, „Mă doare –n paişpe” „Ptiu să nu te deochi „? Se poate?
       Cu durere în suflet m-am îndreptat spre Facebook cu gândul de a pune de o răzmeriţă, dar deh femeie sunt ochii alunecoşi mi-au sărit întâi pe neşte bloage. Şi suferind de logoree am vrut să comentez plastic, apăs frumos botonul pentru emoticoane  şi iar mi se întunecă în faţa ochilor, nu tu emoticon care-şi taie vena de invidie, nu tu emoticon pentru sunt uniktă, nimic pă sistem.
        Aşa nu se mai poate, io zic să facem apel, să luăm poziţie, agenturili străine trebuie notificate că este inadmisibil ca în ţara Mioriţei să ai emoticon cu porcul şi vaca dar nu cu oaia.
      Să nu-mi fie de deochi cum credeam eu că nu o să-l pricep veci pe nenea Heliade Rădulescu cu ale sale  gâtlegău şi nasuflete
        Dacă nu uit total de existenţa lui acest blog va fi completat după minuţioase documentări şi eventual punerea la cale a unui proiect de lege care sa  impună corectarea deficienţelor descoperite.

4 comentarii:

 1. Nu prea folosesc emoticoanele decat...zambetul. Ca de fapt de cele mai multe ori zambesc cand comentez la mine sau pe blogul altcuiva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zambetul am invatat si eu sa-l fac din taste, dar e o chestie de printipuri, chiar ma gandesc sa fac si o petitie la Mc Donalds pentru un meniu cu mamaliga, intru protejarea identitatii nationale :)

   Ștergere
 2. Io zic să pui mai degrabă de un referendum. Îl legi de ăla legat de Constituţiea, pate aşa vor merge oamenii la vot. ;))

  RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis