marți, 18 decembrie 2012

Apocalipsa


Sunt un om profund ancorat în sinergiile concretului. Sau era meandrele prezentului? Sau invers? Ce contează oricum în afară de mine şi colegii mei care era să luăm toţi 4 în teză că am încheiat magistral cu citatul acesta din Ion Iliescu nu cred că şi-l mai aduce aminte careva. Ideea de bază e că eu sunt ancorată şi sunt în vacanţă şi încă sunt răcită deci încă mai pornesc din când în când televizorul  deşi ştiu că Gicu şi Mărin au porniri suicidare de câte ori o fac.
Şi trăind eu aşa în prezentul concret, în ciuda tuturor sfaturilor din Secretul, pe care am dat ceva bani şi care zice să trăiesc în prezentul ipotetic imaginar care-mi aranjează mie freza pe ziua aia, am ajuns să fiu interesată de Apocalipsă.
Care Apocalipsă eu cred că a început de mult dar eram prea ocupaţi să ne dăm seama, oricum semnele sunt clare şi la toate colţurile, nu mai departe de aseară, bine era noapte, am vrut să văd o comedie şi treceam pe ProTV exact când începea un film şi a scris alb pe albastru al descriere Comedie, aşa am ajuns eu să văd Fringe. A fost un episod de-a dreptul ilariant în care un nenea a omorât vreo 5 oameni, 4 din ei i-a deshidratat într-un fel de solar. Nu m-a amuzat dar măcar mi-au venit nişte idei despre cum să fac roşii uscate la soare la vară.
Dacă o să mai fie vară, că poate Apocalipsa rezolvă şi treaba asta. Să revin deci la ea.
Pe mine mă preocupă în primul rând aspectul termic, adică dacă tot trebuie să fie Apocalipsă de ce să fie iarna? Mayaşilor le convine, la ei acum e vară şi bine dar aici e zăpadă şi gheaţă şi ger. Dacă tot e să mi se tragă de la capriciile naturii prefer o tornadă sau un uragan, ceva rapid, aşa că dacă tot mai avem 2 zile eu zic să scoată guvernul o Ordonanţă de Urgenţă ceva că oricum aşa se legiferează al noi şi să mutăm Apocalipsa asta mai prin iunie. Restul lumii nu are decât să o organizeze acum, noi nu avem fonduri pentru Apocalipsa de iarnă.
Pe urmă mă preocupă destul de mult hainele. Nu ştiu ce se poartă la evenimentul acesta. Dacă e să trec în eternitate eu vreau să trec în rochie cu coadă, că mie îmi plac, dacă ar fi după mine şi azi ne-am preumbla în rochii lungi, îţi dai seama că ar fi bâlciul de pe lume prin metrou sau să conduci dar cât de frumos arată o rochie lungă de mătase  fluturând aşa romanţios în urma paşilor tăi……
Am citit undeva că de fapt nici nu murim numai trecem în alt ciclu de evoluţie în care toate materialele care nu se găsesc natural pe Pământ or să dispară brusc şi instantaneu.
Asta face oarecum inutil prezentul blog că peste 3 zile nu veţi mai avea acces la el, dar dacă vă grăbiţi un pic 72 de ore sunt suficiente pentru lecturarea lui cap coadă şi viceversa.
Totodată înseamnă că o să rămân şi fără haine, număr pe degete articolele vestimentare din garderoba personală pe care scrie bumbac 100% sau lână sau mătase, etc şi nici nu trebuie să te încrezi aşa total în declaraţia producătorului de regulă chinez.
Asta e o altă chestie de meditat adică or să dispară numai sinteticele? Şi la alea combinate rămâne  partea naturală şi dispare sintetica?
Doamne, chiar îmi pare rău că după Apocalipsă nu o să mai am televizor. Acum am fi putut să ne prindem exact câte femei, deşi eu mi-aş lua păcate şi pe unii bărbaţi, şi-au făcut implanturi de silicon să-şi sporească artificial inteligenţa. Poate apare ceva în ziare, mă îndoiesc că un fleac cum ar fi Apocalipsa ne-ar deturna atenţia de la chestiile astea esenţiale spre futilităţi cum ar fi lipsa căldurii, apei sau luminii.
Mno văzând unde am ajuns cu gândul mă duc să mai înghit un antipiretic, clar am febră şi revin în alt post cu Apocalipsa. Dacă mai apuc.

3 comentarii:

 1. Nu mai mananc nimic, sa mai slabesc 2 kg, daca tot dispare textila ... imi dau cu tone de crema :)) macar sa fiu catifelata daca tot o sa fiu goala !!!
  PS Nu uita sa te epilezi :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. PS pe gerurile astea matale vrei sa renunti la blana? In loc de epilat eu recomand Foltene :D

  RăspundețiȘtergere
 3. hu da fac in flotene ? :))) prea tarziu, is bec :D

  RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea ca e gratis