vineri, 30 noiembrie 2012

Magic Shop

Da, sigur iubim Crăciunul şi Anul Nou şi 14 februarie şi trăim într-o lume magică în care toţi ne înţelegem bine, în care nimic nu merge greşit în care toate proiectele ne reuşesc, în care toţi ne iubesc sau măcar ne simpatizează.
Pentru lumea de mai sus nu aş avea nici un proiect de folosire neconvenţională a unui magazin online, pentru lumea în care trăim însă…..
De sărbători devenim mai deprimaţi ca oricând pentru că peste tot suntem hrăniţi cu imaginile unor familii perfecte, cu fotografiile supradimensionate ale înţelegerii şi iubirii, cu porţii mari de fericire plină de ingrediente artificiale. Şi ne cedează sufletul. Dar şi celelalte 11 luni există suficiente momente în care se întâmplă asta.
Aşa că mi-aş strânge o echipă de prieteni, m-aş duce pe  Springshop şi mi-aş crea un magazin online de sfaturi şi iniţiative. Bine, ar fi minunat dacă aş putea face asta şi cu o plată neconvenţională dar încă nu am pus la punct sistemul.
Incapacitatea mea de a accesa contul Demo de pe site persistă, însă dacă închid ochii văd foarte clar  pagina principală cu mesajul  „Bine ai venit acasă, aici problemele tale sunt şi ale noastre şi vom face tot ce putem spre a le rezolva”
Apoi celelalte pagini „Soluţii pentru singurătate”, „Remedii pentru intoxicaţia cu răutate”, „ Rezolvă conform instrucţiunilor”
Te simţi singur? Te întorci acasă veşnic la aceeaşi pereţi taciturni şi nu faci conversaţie decât cu televizorul? Optează pentru unul din pachetele noastre de programe: „Grupul de lectură” unde vei merge la un cămin de copii sau de bătrâni să le citeşti ceva, „Grupul de împletituri” unde te vei întâlni cu alţi oameni la fel de singuri ca tine pentru a schimba o vorbă şi a împleti ceva folositor cum ar fi fulare pentru aceeaşi copii , „Grupul de plimbări”.Poate plata serviciilor de pe magazinul meu ar consta chiar în asta lâna din care vei împleti, cărţile pe care le vei citi, prăjiturile pe care le vei coace.

Ai ajuns la capătul puterilor şi nu mai faci faţă într-o căsnicie nefericită? Vino la noi şi cineva care ştie despre ce vorbeşte îţi va spune ce opţiuni ai, te vom pune în legătură cu oameni care au trecut prin acelaşi lucru şi au reuşit să găsească lumina de la capătul tunelului. Aici ca plată vom aştepta ca după ce vei ieşi din coşmarul tău să ajuţi şi tu pe cineva care încă îl trăieşte pe al lui.

Oamenii sunt mult mai dispuşi să caute ajutor online pentru problemele lor. Încearcă sute de cure de slăbire draconice care pe pun sănătatea în pericol în loc să meargă la doctor şi nu neapărat din lipsa banilor cât din comoditate. Oamenii sunt mult mai dispuşi să caute leacuri pentru suflet cu Google search decât în jurul lor. Pentru oamenii aceştia mi-aş face un magazin online de prim ajutor, un magazin cu kit-uri de supravieţuire, cu lucruri simple pe care nu le punem în aplicare pentru că atunci când suntem în mijlocul unei crize nu mai vedem pădurea din cauza copacilor şi ne scapă soluţiile aflate sub nasul nostru.
Şi poate într-o zi chiar îl voi face.
 A fost SuperBlog 2012 si nu numai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea ca e gratis